Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2008

Ζαχοπουλιάδα

Και έπεσε από τον τέταρτο αλλά δυστυχώς για κάποιους, ο του θαύματος έζησε.
Και άρχισε το "πανηγύρι"
Στα κανάλοπαράθυρα να μαλλιοτραβιούντε διάφοροι, ένα DVD να κόβει βόλτες, η πολιτικοί άνδρες να ανταλλάσσουν βέλη, λόγοι βαρύγδουποι να εκφωνούνται, όλοι να εξορκίζουν το θηρίο που λέγετε διαφθορά, και μέσα σε όλο αυτόν τον πανικό μια δικαιοσύνη να προσπαθεί να βγάλει άκρη.
Μετά από λίγο να και οι φωτογραφίες από το περιεχόμενο σε αυτό το DVD έργο, συνοδευόμενες βέβαια και από το σχετικό δημοσιογραφικό μαλλιοτράβηγμα.
Εχει γίνει πια τέτοιος ντόρος που τελικά δείχνει ότι αυτό είναι το μοναδικό πρόβλημα πού απασχολεί την χώρα μας.
Το δημογραφικό δηλαδή λύθηκε, το ασφαλιστικό επίσης, η ακρίβεια τέλος
Η ΚΡΕΒΑΤΟΚΆΜΑΡΑ ΤΟΥ κου ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΌ ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΉΣ ΕΠΙΚΡΆΤΕΙΑΣ.
Ακούσαμε για ζητήματα κρεβατοκάμαρας, σεντονιών, μαξιλαριών, στρωμάτων αλλά, για αυτό που πραγματικά ενδιαφέρει κουβέντα.
ΚΑΙ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΈΡΕΙ εμένα τουλάχιστον ΕΙΝΑΙ: ΕΦΑΓΕ ΛΕΦΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ?????
ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΣΑ, ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΦΑΓΑΝΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΣΑ.
ΓΙΑ ΕΜΈΝΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟ. ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.
Τώρα αν η υπόθεση περιορίζετε μόνο στο σενάριο, τόν πλησίασε μιά κύρία και του είπε πηδαμε μεν διόρισε με δε, και ό κος Ζαχόπουλος την πήδηξε και την έστειλε, και αυτή για εκδίκηση τον τράβηξε ταινία και άρχισε να τον εκβιάζει, τότε αυτό είναι θέμα απλά του τμήματος εκβιασμών της ελληνικής αστυνομίας και το θέμα λήγει εκεί. Το μόνο πού εγώ προσωπικά έχω να σχολιάσω σε ένα τέτοιο σενάριο, είναι.
Καλά της έκανες της πορνόμυαλης λεβέντη μου, ΕΎΓΕ, και σου δίνω και παράσημο.
Όσο για τον τρόπο πού χειρίζονται το θέμα τα κανάλια και τα καναλάκια, με όλους αυτούς τους selebrities που νομίζουν ότι είναι δημοσιογράφοι, καλά θα κάνουν να διαβάσουν το άρθρο 15 του Ελληνικου συντάγματως, του υπέρτατου νόμου της Ελληνικής πολιτείας

Άρθρο 15
2. Η ραδιοφωνία και η τηλεόραση υπάγονται στον άμεσο έλεγχο του Κράτους. Ο έλεγχος και η επιβολή των διοικητικών κυρώσεων υπάγονται στην αποκλειστική αρμοδιότητα του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης που είναι ανεξάρτητη αρχή, όπως νόμος ορίζει. Ο άμεσος έλεγχος του Κράτους, που λαμβάνει και τη μορφή του καθεστώτος της προηγούμενης άδειας, έχει ως σκοπό την αντικειμενική και με ίσους όρους μετάδοση πληροφοριών και ειδήσεων, καθώς και προϊόντων του λόγου και της τέχνης, την εξασφάλιση της ποιοτικής στάθμης των προγραμμάτων που επιβάλλει η κοινωνική αποστολή της ραδιοφωνίας και της τηλεόρασης και η πολιτιστική ανάπτυξη της Χώρας, καθώς και το σεβασμό της αξίας του ανθρώπου και την προστασία της παιδικής ηλικίας και της νεότητας.

Λοιπών κύριοι???????
Τηρείτε την κείμενη νομοθεσία????
Μήπως θα έχω άδικο να μιλήσω για συνταγματική εκτροπή???? δηλ χούντα?????
Και οι πολιτεία τι κάνει???
Εκτός πια αν δέν κυβερνούν αυτή την χώρα οι πολιτικοί και οι νόμοι αλλά οι selebrities δημοσιογράφοι και τα αφεντικά αυτών, με δικούς τους νόμους και κανόνες.
Τότε όμως δέν μιλάμε για δημοκρατία
Έχω άδικο??????

15 σχόλια:

genna είπε...

Καλησπέρα Αλέξη μου....
Δίκιο, αλλά ... μας σώνει η ΜΟΥΣΙΚΗ?

Καλό σου βράδυ καλό μου..

πλήθος...

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

Χα, ποιόν έλεγχο του Κράτους ψυχή μου;
Αυτό τώρα πια παραπαίει ανεξέλεγκτα....

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιες

Ανώνυμος είπε...

Ερμαια της τύχης μας, της ανοχής μας και της συμμετοχής μας, σε αυτό το βόθρο. Συμμετοχή με κάθε τρόπο, με εκατοντάδες τρόπους. Από την ωρα που τους ψηφίζουμε μέχρι και την ώρα που τους χαζεύουμε από τον καναπέ μας. Η εφημερίδα του Θεμου-Μάκη κάνει πενταπλάσια φύλλα. Ποιος φταίει;Μην συμμετέχετε. Αντισταθείτε με όποιον τρόπο έχετε σε αυτήν την κατηφόρα. Ολοι μας δηλαδή. Δεν εχουμε άλλο όπλο. Καλό βράδυ

Poet1 είπε...

Καλημερα Αλεξη.Τα θελουμε και τα παθαινουμε... Συμμετεχοντας με να τους ακουμε στο ραδιο,να τους βλεπουμε στη τιβι,να τους διαβαζουμε στις εφημεριδες... Αμα σταματουσαμε για λιγο... Θα μας εκανε καλο... Για τοκαλο μας και την ηρεμια μας...

Alexis B είπε...

genna > Δέν ξέρω...είλικρινά δέν ξέρω, αν μάς σώνει.
Καλό βράδυ

φυρδην-μιγδην > χμμμμ!!!!! Γιά να παραπαίει κάτι πρέπει και να υπάρχει.
Εγώ δέν πιστεύω ότι παραπαίει γιατί απλά δέν υπάρχει τίποτα γιά να παραπαίει ανεξελεγκτα.
καλη νύχτα

freedula > μόνο πού γιά ακόμα μιά φορά ό βόθρος γέμισε και τό καπάκι έφυγε.
όλος ό κόσμος μυρίζει τώρα αυτήν τήν ευοδία της σαπίλας.
Ας ελπίσουμε να καταλάβει ό κόσμος πρίν προλάβουν και βάλουν τό καπάκι στην θέση του....

Καλή και λαμπερή εβδομάδα σας εύχομαι.

Alexis B είπε...

Donald > Δέν είχα σκοπό να ασχολιθώ μέ το θέμα καθόλου.
Οι κρεβατοκάμαρες και τα DVD με αφήνουν παγερά αδιάφορο.
Αλλα είναι τα συμαντικά.
Και δυστιχώς τά πραγματικά προβλήματα έχουν πάει στην άκρη, και όλος ο κόσμος παρακολουθεί την κόντρα Θέμου, Μάκη, ενώ θα έπρεπε να ασχολιθεί μαζί τους άλλος.
Ποθεν έσχες κύριοι???
Καλημέρα και καλή σου εβδομάδα.

Ανώνυμος είπε...

Αλέξη γεια σου,

Δεν έχεις άδικο αλλα τα "πραγματικά" στοιχεία αυτής της ιστορίας δηλ πόσα λεφτά έχουν φάει εκεί όλοι μαζί και ποιοί είναι οι άλλοι εκτος Ζαχόπουλου ...δεν θα το μάθουμε ποτέ...γιατι θέλουν να το παρουσιάσουν ως ροζ σκάνδαλο πάντως και η κατάχρηση εξουσίας απο τον γενικό διευθυντή ως προς τις κοπέλες με συμβάσεις...είναι απαράδεκτη.
Τώρα για τα κανάλια...όλοι φωνάζουν αλλα κόρακας κοράκου μάτι ως γνωστόν δεν βγάζει !

Ανώνυμος είπε...

καλα τα λες αλλα η ζαχοπουλειαδα αποδεικνυεται μια 'λερναια υδρα' με πολλα κεφαλια που εκει που λες πως εκοψες το ενα εμφανιζονται δυο...
προσωπικα το βλεπω ως ευκαιρια αποκαλυψεων προς γνωσιν και συμμορφωση του λαου...αλλα ο θεος να με βγαλει ψευτρα θα γινει σαν το 89...θα βγουν τα κεφαλια λαδι και θα χρεωθει η μπιχλα σε ασχετους!

Skouliki είπε...

καλημερα ..

δεν αντεχω αλλο δουλευω και στην τηλεοραση τα ακουω ολη μερα ελεοςςςς

------ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
------ είπε...

Σιγά Αλεκακι μου που τον εκβίαζε γιατι δεν τη μονιμοποιούσε...εδώ όλοι οι υπουργοι έχουν μονιμοποιήσει από συγγενεις μέχρι γκόμενες και καθαρίστριες...σπουδαιο ήταν να της τραβήξει μια μονιμοποίηση ως ευχαριστήριο για τις υπηρεσίες της;;;;
Νομιζω πως για άλλα τον εκβίαζε..κι αυτη και η παρέα της...για βρωμιές, ατασθαλίες,κακοδιαχείρηση με σκοπό να του φάνε λεφτα.

roadartist είπε...

ηλιθειότητες..
ανίδεοι..
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΩΣ ΠΑΙΔΙΑ..

όλοι τους, ο ένας χειρότερος απο τον αλλον..
...με εχει επηρεασει βαθια ολη αυτη η σηψη, στενοχωριεμαι. Ντροπιαζουν τα παντα, και κατεχουν μερικες απο τις πιο αξιοζηλευτες θεσεις ολοι τους.
ΓΙΑΤΙ?
Γιατι τους ανεχόμαστε????????

ράγες είπε...

Μα αυτός είναι ο σκοπός! Να περάσει το ροζ και τα ξεκατινιάσματα των μεγαλοδημοσιογράφων για να χάσει το θέμα τις πολιτικές προεκτάσεις του! Και δυστυχώς είναι πολλοί αυτοί που παρακαλούν να πεθάνει ο αρχιεπίσκοπος για να φύγει το θέμα κάπως από την επικαιρότητα.
Τώρα γι αυτό που λες αν έφαγε λεφτά ο Ζαχόπουλος: εσύ μπορεί να καίγεσαι, η κοινή γνώμη όμως λέει"έλα μωρέ όλοι τα παίρνουν. Δεν είναι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος" Δυστυχώς εκεί φτάσαμε, να θεωρούμε δεδομένο και φυσιολογικό να μας κλέβουν. Στο τέλος θα επιλέγουμε με βάση ποιος θα κλέβει λιγότερο. Άλλωστε σε δημόσιες συζητήσεις μεταξύ μπλε και πράσινων, έχω ακούσει να στηρίζουν την επιχειρηματολογία τους στο ποιος έφαγε λιγότερο από κονδύλια
καληνύχτα...

Alexis B είπε...

trelofantasmeni > Προσπαθούν να βάλουν μιά ροζ ταφόπλακα πάνω στήν υπόθεση γιά να μήν βγούν έξω οι πομπές τους και γίνει χαμός.
γιά να δούμε, όταν έρθει η ώρα να κατεθέσει ο Ζαχοπουλος θα σταθεί ως άντρας???? ΜΠΑΑΑΑΑΑΑ.
Οσο γιά τίς συμπεριφορά του Γ. διευθηντή στίς κοπέλες με συμβάσεις, εγώ θα πώ ότι κάθε ένας έχει την συμπεριφορά που του αξίζει.


una mama > Δυστιχώς, πολύ φοβάμαι ότι έτσι θα γίνει πάλι, θα βρούνε έναν και θά του τα φορτώσουν όλα.
Τώρα άν θές να σκοτώσεις μιά λερναια ύδρα αυτό το κάνεις όταν είναι ακόμα μικρή, γιατί αν μεγαλόσει...ΒΡΑΣΤΑ

skouliki > Ο μονος τρόπος να σταματίσουμε να τά ακουμε είναι να κλείσουμε τίς τηλεοράσεις.
Οταν οι καναλάρχες και οι δημοκοποδιμοσιογράφοι δουν την ακροαματικότητα τους να πέφτει σφυρίζοντας τότε μόνο θα αλλάξουν τα πράγματα

Νανα > Εμ βέβαια, αυτός θά τρώει και οι άλλοι να κοιτάνε, δέν είναι σωστό

Ράγες > Δυστιχώς έτσι είναι, αντί να διαλέγουμε τό καλήτερο, πάμε και ψηφίζουμε με τό σκεπτικό του "μη χείριστον"
Αρε έρμη Ελληνική Δημοκρατία τί τραβάς.

Σας ευχαριστώ όλους που είστε εδώ

marayia είπε...

Αλέξη μου, κι ερομαι εγώ μετά τόσο καιρό και αναρωτιέμαι τι έκανε ο Ζαχόπουλος και τι έκαναν αυτές οι μνάδες που βρίσκονται ΕΓΚΛΕΙΣΤες και μεγαλωνουν μαζι ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ..
8Α ΜΑς ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?