Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Οικονομική Βοήθεια??? ποιά βοήθεια???

Είναι γεγονός ότι η Ελλάδα είναι ένας ευλογημένος τόπος απ' όποια πλευρά και αν το κοιτάξεις.
Το κλίμα της χώρας μας είναι από τα καλύτερα του κόσμου, στα χώματά μας ευδοκιμούν τα περισσότερα είδη καλλιεργειών, ενώ οι θησαυροί που κρύβονται στο υπέδαφος μας ανεκτίμητοι
Δυστυχώς σε τούτο τον άγιο τόπο ευδοκιμούν και δυο είδη ανθρώπων. Οι Ήρωες που όποτε κατέστη αναγκαίο στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και χάρης σε αυτούς, επώνυμους και ανωνύμους, υπάρχει αυτό το κράτος και τους Προδότες, που με αντάλλαγμα χρήμα, θέσεις δύναμη κατέστρεφαν την χώρα.
Τα τελευταία χρόνια και με την συγκατάθεση του Ελληνικού λαού που τους ψήφιζε οι προδότες παραμένουν ακόμα και τώρα στην ηγεσία της χώρας και συνεχίζουν να κατατρώγουν τις σάρκες της σαν το σαράκι το ξύλο.
Όταν έφτασε πια η κατάσταση στο μη περαιτέρω, ζήτησαν την βοήθεια των ευαγών ιδρυμάτων Ε.Ε και Δ.Ν.Τ.
Αυτοί οι κύριοι, κατ' ευφημισμόν πάντα, “προσέτρεξαν σε βοήθεια” της χώρας έχοντας κατά νου αφού πρώτα εξαθλιώσουν τον λαό, μετά να του πάρουν τα πάντα και να τον έχουν σκλάβο να δουλεύει για ψίχουλα ενώ οι μεγαλόσχημοι Έλληνες προδότες και ξένοι προστάτες τους να πλουτίζουν σε βάρος του λαού.
Εμένα προσωπικά ακούγοντας αυτά τα ιλιγγιώδη ποσά μου δημιουργίθηκε η απορία από πού προέρχονται.
Ποιος τελικά τα έχει????
Η έρευνά μου στο διαδίκτυο απέδωσε καρπούς
Ακούστε ένα απόσπασμα από την συνέντευξη που έδωσε ο οικονομολόγος Γιώργος Αδαλής στον ραδιοσταθμό 105.8 gradio.gr της Θεσσαλονίκης και θα καταλάβετε ότι μας δουλεύουν ψιλό γαζί.
Μας “σώζουν” με λεφτά που δεν υπάρχουν αλλά που τους τα χρωστάμε και με τόκο μάλιστα.
Απολαύστε

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ψέμματα, ψέμματα. Βαρεθήκαμε πια να μας παραμυθιάζουν. ουστ!

Alexis B είπε...

Ψέμματα λέει???
Το τι παιχνίδια παίζονται πίσω από τις πλάτες μας ενώ υπάρχουν πάνω από 1,500,000 άνεργοι, που ποιός ξέρει πώς τα βγάζουν πέρα, και κάτι άλλα καλόπαιδα που κονομάνε χοντρά δεν μπορούμε να το φανταστούμε. Ούτε και εγώ που κάτι φορές κάνω τον πολύξερο....