Πέμπτη, 1 Νοεμβρίου 2007

Μαγειρεύω

Λοιπόν.
Παίρνουμε τέσσερις χοιρινές μπριζόλες και τις τοποθετούμε σε ένα ταψί.
Σε ένα μπρίκι βάζουμε μια κανονική συσκευασία μέλι και το ζεσταίνουμε μέχρι να νερώσει.
Ρίχνουμε μέσα στο μπρίκι μια χουφτα τριμμένους σπόρους κόλιανδρου και μια μεζούρα λικέρ disaronno.
Περιχύνουμε τις μπριζόλες με το μίγμα, και τις αφήνουμε να μαριναριστούν στο ψυγείο, για δύο με τρεις ώρες.
Κατόπιν παίρνουμε το ταψάκι, όπως είναι και το τοποθετούμε στο φούρνο της κουζίνας στους 150-180 βαθμούς μέχρι να ψηθούν καλά. (περίπου 1 ώρα)
Συνοδεύονται καταπληκτικά με ένα πιλαφάκι, σαλάτα ντομάτα, και ποικιλία τυριών.
Άντε και καλή όρεξη

Δεν υπάρχουν σχόλια: